Trupa Marfar anunta astazi lansarea noului sau website.

Trupa Marfar anunta astazi lansarea noului sau website.

Noul layout a fost gandit pentru a usura explorarea site-ului, cu acces rapid la zona media si de shop a trupei precum si cu o lista permanent actualizata a concertelor si evenimentelor trupei.

Site-ul a fost certificat SSL, datele personale introduse la accesarea sectiunii “user” si “magazin” fiind astfel securizate (sectiune destinata celor ce vor sa se inscrie pe site, sa cumpere din magazin sau sa contacteze trupa pentru colaborari si evenimente).

Trupa Marfar reprezinta un nume sonor in peisajul muzical autohton, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. Marfar a luat nastere in anul 2003 cand a debutat cu piesa “Las-o ba, ca merge asa…(parerea mea)”. In perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.”, difuzata de TVR si prezentata de Dan Bittman (solistul trupei Holograf),  devenind una dintre cele mai ascultate trupe de cover-uri.

Trupa Marfar se remarca prin spectacole live surprinzatoare, cu interpretari originale si pline de energie. Cu o vasta experienta muzicala, Marfar are un portofoliu consistent de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco si balade pana la rock-ul anilor ’80, repertoriul trupei Marfar este foarte verstail, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *